fredag, juli 01, 2011

Kvällsskiftet

I söndags blev det för ovanlighetens skull ett sent kvällsskift fram till 0130. Annars har jag hållit mig till tidig morgon men nu tog man tillvara på sommarvädret under dagen. Hursomhelst så blir det lika mycket gjort oavsett tid på dygnet, men inte riktigt det som alltid är tänkt. Eller rättare sagt, så hann jag inte  ända fram till att montera kölförstärkningarna som jag skrev förra gången, innan det var dax att åka hem och vika sig några timmar. 

Beslagen på stäven blev i alla fall klart, sånär som på målningen, och allt framför masten är färdigt vilket innebär att vantinfästningarna numera är fastplastade mot skrovet även i överkant. Även ryggskottet är ordentligt fastplastat med 2x280gr Twillmatta.

Nästa uppdrag blir i alla fall att plasta fast kölförstärkningarna för att sen kunna bygga upp durken. Åker nog ut ett par timmar på fredag specifikt för det, så att man slipper börja med det nästa heldag. Det stoppar upp resten av jobbet när man måste vänta på torkning, och nu börjar det inte vara så mycket kvar (..nåja, inte lika mycket, i alla fall)


Så här blev det alltså på stäven. Måste bara fixa till finishen lite grann..



Plastningen av vantinfästningen. Plastade 2x280gr Twill i breda remsor hela vägen upp mot skrovsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar